ZAFERİN 100. YIL COŞKUSUNU ZAFER’LE KUTLUYORUZ
GÜNDEM, 25 Ağustos 2022 01:16Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve ekibi bu gün saat 11.00 de Afyonkarahisar İli Şuhut ilçesine gelerek; önce şehitler ve gaziler müzesi peşinden Atatürk evini ziyaret etti. Prof. Dr. Ümit Özdağ hatıra defterine ‘’Atatürk’e ve bu toprakların bize kazandırılmasına kanı ile canıyla ile mücadele eden şehit ve gazilerimize sonsuz teşekkür ederek vatan bizlere emanet’’ dedi. Ardından da Atatürk evinin bahçesinde de basın açıklamasında bulundu.

Özdağ: ‘’Büyük taarruzun 100. Yıl kutlamalarını gerçekleştireceğimiz günlerdeyiz. Yarın Türk Ordusu’nun sabah 05.15 taarruza başladığı günün şafağı. Biz de Zafer Partisi olarak bugün burada Türk tarihinin kaderini değiştiren en büyük zaferlerden birisini kutlamak amacıyla, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal harbimizi yöneten bütün komuta heyetine, Büyük Millet Meclisi’nin de istiklal mücadelesini veren bütün milletvekillerine de şükran duygumuzu iletmek ve Allahtan rahmet dilemek için bulunmaktayız. Buradan Kocatepe’ye geçeceğiz ve taarruzun başladığı yerde anmaya devam edeceğiz. ’dedi.
‘’İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ demişti. Çok da güzel demiş ancak Anadolu coğrafyasında yaşamak çok zor. Tarihin en zor yaşanan coğrafyasına Türk ulusu olarak bin sene önce 3. kez tekrar geldik ve bin seneden beri milyonlarca şehit vererek bu coğrafyadaki hukukumuzu muhafaza ettik. İstiklal harbimizden 100 sene sonra ülkemizin bir istila ile karşı karşıya olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu sefer istilacılar ordularıyla gelip ülkemizi işgal etmiyorlar ama 13 milyon sığınmacı ve kaçağın stratejik göç mühendisliğiyle ülkemize yönlendirilmesiyle yaşanan fiili, örtülü, sessiz işgal söz konusu. Adeta ülkemiz Filistinleşiyor ve bu süreç yaşanırken de devlet kurumumuz değişik tarikat, cemaat ve bu tür gruplar arasında bölünerek Lüblanlaşıyor.’’ifadesinde bulundu.
‘’Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve temelinde Türk kültürü ve Türk kahramanlığı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesi üzerinde 21. Yüzyıl’a taşınmasının mücadelesini veren bir kadro olarak bu büyük tarihi günleri geleceğe umutla ve kararlılıkla bakmak için önemli bir vesile olarak görüyoruz. Umarım kendi çocuklarımıza ve torunlarımıza, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız Türkiye’yi hırpalanmadan, örselenmeden ve onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyetine büyük bir zarar gelmesini engelleyerek emanet edeceğiz. ‘’diye sözlerini sonlandırdı.
GÜNDEM, 25 Ağustos 2022 01:16
Yorumlar (0)

Terme’nin Örnek Mahallesi Mescitli ve Örnek Muhtarı: Muharrem Görer

Yılın En Başarılı Genç İş İnsanı Ödülü VM Grup Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Buyruk’a Verildi

AKDENİZ’İN EN DEĞERLİ İŞ İNSANLARI 21 NİSAN’DA AKM’DE BULUŞUYOR!

MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Hasan Özmen’den Bayram Ziyaretleri ve Mesajı

MSG TV Medya Yapım Ailesi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

"DAHA MUTLU BİR EĞİL İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ "

Eğil’de hasta, yaşlı, engelli vatandaşlar ile çocuklara tıraş hizmeti verilmeye başlandı.

"BU MU SENİN ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞIN EY ABD ?"

YOLSUZLUK SORUŞTURMASINA TAM DESTEK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN DEM PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ'NE "EMEKÇİLERİN MAĞDURİYETİNİ GİDERIN " ÇAĞRISI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN DEM PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ'NE "EMEKÇİLERİN MAĞDURİYETİNİ GİDERIN " ÇAĞRISI

Ayşegül Öznur Parlak Gümüşhane Kadın Girişimciliğine Öncülük Ediyor

'İş Bankasına kayyum gelecek' iddialarına ilişkin İş Bankası'ndan açıklama!

SASA temettü kararını açıkladı

İl Emniyet Müdürümüz Sayın İlker ARSLAN’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

636’sı Polis, 84’ü Jandarma Toplam 720 Personelimiz Sivil Olarak Yolcu Gibi Otobüslere Binerek Seyahat Edecek

Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya: Bayram Tatili İçin Yola Çıkacak Sürücüler; Yollar Bizleri Sevdiklerimize Kavuşturmak İçin Vardır, Ayırmak İçin Değil

Jandarma İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Trafikte Hedefimiz “Sıfır Can Kaybı”

Dİ-DER Genel Sekreteri İrfan Fırat’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Sabiha Karaosman: “Bayram, Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Zamanıdır”

Muhsin Yazıcıoğlu, ASTEM’in Özel Programında Rahmet ve Özlemle Anıldı

RAMAZAN BAYRAMI BAYRAM NAMAZI HUTBESİ

Ramazan Arslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ADLIHAN DERE'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

OSMAN ALİ DAĞ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RABİA DERYA DEMİR VE ALİ DEMİR'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

DERYA REYHAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İBRAHİM UYSAL'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ADNAN ASAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AHMET CANSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

FARUK UĞURLUAKDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAMAZAN CÜCEOĞLU'NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TETİKLER GRUP CEO'SU NADİR TETİK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BEKİR ŞİMŞEK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TANSEL YAPAR VE FATMANUR YAPAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AV.MUSTAFA IŞIK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAUF CANAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

MEHMET TORUS'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
