Çanakkale’de Şehitlere Saygı Sürüşü: Jandarma ve Emniyetten Güvenli Sürüş Vurgusu

 

24 Mart 2025
Çanakkale’de Şehitlere Saygı Sürüşü: Jandarma ve Emniyetten Güvenli Sürüş Vurgusu

23 Mart 2024 tarihinde Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından, 18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü kapsamında gerekli emniyet tedbirleri alındı. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen organizasyonda, Türkiye’nin farklı illerinden yaklaşık 4000 motosiklet sürücüsü Çanakkale’de bir araya geldi.


Etkinlik, hem şehitlere saygı duruşu yapmak hem de motosiklet sürücülerinin güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlendi. Etkinlik boyunca, kask ve koruyucu ekipman kullanımının önemi vurgulandı. Ayrıca, artan motosiklet kazalarının önüne geçebilmek için sürücülere trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Jandarma ve emniyet ekipleri, güvenli sürüşün hayati önem taşıdığına dikkat çekerek sürücülerle güvenlik önlemleri hakkında çeşitli farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.