Ekrem İmamoğlu’ndan Cezaevinden İlk Mesaj: "İyiyiz, Dirençliyiz, Milletimize Emanetiz"

 

24 Mart 2025
Ekrem İmamoğlu’ndan Cezaevinden İlk Mesaj: "İyiyiz, Dirençliyiz, Milletimize Emanetiz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Cezaevi'nden ilk mesajını gönderdi. Avukatı Hüseyin Ersöz ile görüşen İmamoğlu, kamuoyuna "İyiyiz, dirençliyiz, milletimize emanetiz" mesajını iletti.

Avukat Hüseyin Ersöz, İmamoğlu ve tutuklu bulunan belediye başkanlarının moralinin yüksek olduğunu belirtti. İtiraz sürecinin bu hafta içerisinde yapılmasının planlandığını ifade eden Ersöz, "4 günlük yorucu gözaltı sürecinin ardından kendileriyle görüştüğümde dışardaki atmosferi merak ediyorlardı. Güçlü ve dirayetliydiler. Hukuka aykırı durumun da farkındaydılar" dedi.

İmamoğlu’nun mesajı, sevenleri ve destekçileri tarafından büyük yankı uyandırırken, sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.


(KAYNAK:SÖZCÜ)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.