Samsun Kafkas Çerkes Vakfı’ndan İlk İftar Buluşması!
Haber : Murat Genç / Samsun
Samsun Kafkas Çerkes Vakfı’ndan İlk İftar Buluşması!
Samsun Kafkas Çerkes Vakfı olarak Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini hep birlikte yaşamak için ilk iftar programımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Dün akşam vakıf binamızda düzenlediğimiz iftar programında, 100’ün üzerinde misafirimizle aynı sofrada buluşarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Çerkes kültürünün dayanışma ruhunu yansıtan bu anlamlı gecede, kardeşlik ve dostluk bağlarımız daha da güçlendi.
Vakıf Başkanı Nurettin Güner, iftar programında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, farklı etnik grupların ülkemiz için büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti. Güner, "Kültürel farklılıklarımız bizim ayrışmamız için değil, tam tersine ortak değerler etrafında daha da güçlenmemiz için bir vesiledir" diyerek bu birlikteliğin daim olması temennisinde bulundu.
Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür eder, Ramazan ayının barış, huzur ve bereket getirmesini dileriz.
#SamsunKafkasÇerkesVakfı #RamazanBereketi #İlkİftar #BirlikVeBeraberlik #ÇerkesKültürü #KardeşlikRuhu

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Adalet Bakanı Gürlek'ten Zonguldak'taki mevsimlik işçilere yapılan sald…

MASAK raporunda Kuriş ailesinin mali hareketliliği: 1818 tapu işlemi

Zonguldak Valiliği, Alaplı’daki saldırı iddiasına açıklık getirdi

“Kadınlar Gülerse, Dünya Güler”: Bakü’de Azerbaycan, Özbekistan ve Türk…

Siber suç operasyonlarında 37 şüpheli tutuklandı
