KEVSER TEKELİ KİMDİR?

 

16 Ekim 2024
KEVSER TEKELİ KİMDİR?

 Kevser Tekeli, 1987 yılında Konya'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Mahmut Şevket Paşa İlköğretim Okulu’nda başlamış, ortaokul ve lise eğitimini de Konya’da tamamlamıştır. Genç yaşta girişimcilik ruhunu ortaya koyan Tekeli, 2019 yılında güzellik ve kozmetik sektörüne adım atarak ilk işletmesini açmıştır.

 3 yıl boyunca azimle çalışarak sektörde önemli yenilikler kazandıran Tekeli, 2022 yılında işini büyütmeye odaklanmıştır. Protez tırnak uzmanı olan Kevser Tekeli, aynı zamanda MYK ustalık belgesi ve güzellik uzmanlığı belgesine sahiptir.

 Kevser Tekeli, 2005 yılında evlenmiş olup, 18 ve 14 yaşında iki erkek çocuğu ve 7 yaşında bir kız çocuğuna sahiptir. Hem başarılı bir iş insanı hem de özverili bir anne olarak hayatını sürdüren Tekeli, sektörle ilgili gelişmelere açık bir şekilde fuar, organizasyon, eğitim ve seminerlere katılmaktadır. WorkShop'larda hünerlerini sergileyen ve kendini sürekli geliştiren Tekeli, bu süreçte hiçbir maddi destek almadan kendi gayreti ile işinde ilerlemiştir.

 Gelecek hedefleri arasında yaşadığı şehir başta olmak üzere ilçelerinde de güzellik salonları açmak, sektörde markalaşmak ve kendi salon ile ürün markalarını oluşturmak bulunmaktadır. Kevser Tekeli, mütevazı bir hayat sürmekte olup, annesi ev hanımı, babası ise merhum galericidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.