ÇİĞDEM BİRİNCİ KİMDİR?

 

23 Eylul 2024
ÇİĞDEM BİRİNCİ KİMDİR?

 Çiğdem Birinci, 28 Ocak 1977 tarihinde Eskişehir’de doğmuş, babasının iş durumu nedeniyle Antalya’ya yerleşmiştir. Eğitim hayatını Antalya’da tamamladıktan sonra evlenip Almanya’ya taşınmıştır. Almanya’da meslek hayatına adım atan Birinci, lazer epilasyon başta olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet sunan bir uzman olarak, eğitimlerini resmi meslek okulları ve doktorlardan almıştır. İki yıl süren eğitim ve çalışma sürecinin ardından Almanya’nın Münih şehrinde kendi işletmesini kurmuş ve 18 yıldır başarıyla işletmektedir.

 Birinci, mesleğinde edindiği 18 yıllık tecrübeyi, büyüdüğü ve çok sevdiği şehir olan Antalya’ya taşıma kararı alarak, ikinci şubesini burada açmıştır. Antalya’da dört yıldır hizmet veren Çiğdem Birinci, uzmanlık alanında gençlere eğitim vererek meslek sahibi olmalarına katkıda bulunmaktadır. Hijyen, disiplin, hizmet kalitesi ve müşteriyle doğru iletişim konularında donanımlı bir şekilde yetiştirdiği öğrencilerinin, bir yerde işe başlayabilecek veya kendi salonlarını açabilecek seviyeye gelmelerini hedeflemektedir.

 Çiğdem Birinci, mesleğinde başarıya giden yolun, yapılan işi sevmekten geçtiğine inanmakta ve bu felsefeyi danışanlarına da aşılamaktadır. Antalya’daki şubesinde, güler yüzlü hizmeti, hijyenik çalışma ortamı ve ince işçiliğiyle tanınan First Class markasıyla sektörde adından söz ettirmektedir.

 Uzmanlık alanı ve tecrübesiyle Çiğdem Birinci, gençlerin meslek sahibi olmasına yönelik eğitimler vermekte ve güzellik sektöründe başarılı bir kariyer inşa etmelerine rehberlik etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.