Serdar Körpe Uyardı: "İtiraz Etmek İçin Son Gün Cuma

Haber : Murat Genç/ Samsun 

19 Eylul 2024
Serdar Körpe Uyardı: "İtiraz Etmek İçin Son Gün Cuma

Serdar Körpe Uyardı: "İtiraz Etmek İçin Son Gün Cuma"

Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe, Terme'de tartışmalara neden olan imar ve revizyon planına dair vatandaşları son kez uyardı. İtiraz süresinin bitmesine çok az kaldığını belirten Körpe, planın getireceği risklere dikkat çekerek "İtiraz süresi son gün Cuma" diyerek tüm Termelilere çağrıda bulundu.

"Terme’nin Geleceği Tehlikede"

Körpe'nin uyarıları sadece imar planıyla sınırlı kalmadı. İnşaat Mühendisi ve Harita Kadastro Mühendisi Gökhan Uyanık da planın teknik detaylarına değinerek, Terme'nin geleceğini tehlikeye atabilecek unsurların altını çizdi. Uyanık, bu plana karşı çıkmanın Terme’nin menfaatine olduğunu vurgulayarak, vatandaşların konuya duyarlı olması gerektiğini söyledi.

"Geri Dönüşü Olmaz Zararlar Kapıda"

Saadet Partisi yetkilileri, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan bu karara itiraz edilmezse, geri dönüşü olmayan sonuçlarla karşı karşıya kalınacağını dile getirdi. Körpe ve Uyanık, bu süreçte Termelilere teknik destek sağlamak için hazır olduklarını da ifade ederek, halka açık çağrıda bulundu.

"Daha İyi Bir Yaşam Terme’nin Hakkı"

Saadet Partisi İlçe Başkanı Serdar Körpe, son olarak "Daha iyi bir yaşam Terme’nin de hakkı" diyerek, ilçe halkının bu plana karşı tavır alması gerektiğini belirtti. Bu sürecin herkesin yaşam kalitesini etkileyeceğini ve halkın, bu fırsatı değerlendirerek itiraz etmeleri gerektiğini vurguladı.

Röportajın tamamı için linki tıklayınız...

https://youtu.be/KU8XRs8s7H0?si=Ldzs4nGd-NAX-TZ6

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.