ATSO'NUN YENİ BAŞKANI CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) temmuz ayı meclis toplantısı, geçtiğimiz günlerde trajik bir tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar'ı anma töreni şeklinde bu cuma günü düzenlenecek. Ali Bahar'ın ölümü sonrasında, ATSO'nun yeni başkanı da bu hafta belirlenecek. 

23 Temmuz 2024
ATSO'NUN YENİ BAŞKANI CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

 

 ATSO'nun temmuz ayı meclis toplantısı, Ali Bahar'ın Kemer'de geçirdiği tekne kazasında yaşamını yitirmesi nedeniyle 23 Temmuz Salı gününden 26 Temmuz Cuma gününe ertelendi. Toplantı, saat 16.00'da Ali Bahar'ı anma töreni ile başlayacak ve ardından mevlid-i şerif okutulacak. Ayrıca, Ali Bahar için 23 Temmuz Salı günü Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İdari Hizmet Binası'nda da bir mevlit okutulacak.

 Ali Bahar'ın vefatının ardından, ATSO'nun 11 kişilik yönetim kuruluna yedek yönetim kurulu üyesi Behçet Ülker getirilecek. Ülker'in yönetim kuruluna katılmasının ardından, ATSO yönetim kurulu bu hafta içinde toplanarak yeni yönetim kurulu başkanını belirleyecek.

 ATSO yönetim kurulu; başkan yardımcısı Yusuf Hacısüleyman ve Boğaçhan Göksu, yönetim kurulu üyeleri Ali Özgür Karagöz, Hakan Pakalın, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mehmet Dikmen, Murat Totoş, Mustafa Yayla, Ahmet Kasapoğlu ve yedekten gelecek olan Behçet Ülker’den oluşuyor. Yeni yönetim kurulu başkanlığı için, ATSO'nun önceki dönemlerinde de yönetim ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan, aynı zamanda Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) başkanlığı yapmış olan Yusuf Hacısüleyman'ın ismi ön plana çıkıyor.

 Benzer bir süreç, Ali Bahar'ın aynı zamanda başkanı olduğu Antalya OSB'de de yaşanacak. Bahar'ın ölümü üzerine, OSB yönetim kuruluna yedekten bir üye getirilecek ve yeni yönetim kurulu başkanı belirlenecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.