80 Bin Lirasını İsteyince 3 Gün İşkenceye Maruz Kaldı
4 yıl önce Antalya'da Antepli Ahmet Usta diye bir oto bakım atölyesinde işe başlayan 22 yaşındaki Vedat Kurt, son aylarda verilmeyen maaşlarını işverenden istedi.
4 patron tarafından önce 3 gün boyunca aç susuz bir şekilde elektrik verilerek sopayla işkenceye maruz bırakılan, böcek yedirilen, dişleri kerpetenle çekilen Kurt, daha sonra 3 ay boyunca bir odada alıkoyuldu. Yaraları iyileştikten sonra kaçmayı başaran işçi karakola giderek şikayetçi oldu.
İşkence görüntülerine 4 kişinin HTS telefon kayıtlarından ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporundan ulaşan Kurt, tüm delillere rağmen işkenceci patronların dışarıda ellerini kollarını sallayarak gezmeye devam ettiklerini, herhangi bir işlem yapılmadığını söyledi.
Kurt, 2 ay sonra tekrar bir duruşma gerçekleşeceğini aktararak Adalet Bakanlığı'na seslendi:
"Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkını kim savunacak? Ben Adalete nasıl güveneceğim?" dedi.
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Kırıkkale’de geleneksel sokak oyunları yeniden canlanıyor

Hatay Dörtyol'da aranan hükümlü yakalandı

Kars Tugay Komutanı Tuğgeneral Nail Türe’den Kars’ta veda ziyaretleri

Bakan Uraloğlu: Çamlıhemşin Tüneli yıllık 772 milyon lira tasarruf sağl…

Meteoroloji uyardı: Doğu Karadeniz'de kuvvetli yağış bekleniyor
