HATAY SAMANDAĞ'DA DENİZ FACİASI: BAHADIR ÇALIŞIR HAYATINI KAYBETTİ

Hatay'ın Samandağ ilçesinde dün serinlemek için girdiği denizde kaybolan 24 yaşındaki Bahadır Çalışır'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

15 Temmuz 2024
HATAY SAMANDAĞ'DA DENİZ FACİASI: BAHADIR ÇALIŞIR HAYATINI KAYBETTİ

 Samandağ'ın Çevlik Mahallesi sahilinde, dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla denize giren Bahadır Çalışır, kısa süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye polis, sahil güvenlik, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Çalışır'ın bulunması için hemen arama çalışması başlattı.

 

 Havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi ve sabah saatlerinde yeniden başlandı. Su altı ekipleri, bugün öğle saatlerinde Bahadır Çalışır'ın cansız bedenine ulaştı. Çalışır'ın cenazesi, tekneyle karaya çıkarıldıktan sonra otopsi için morga kaldırıldı.

 

 Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.