DENİZDE KAYBOLAN ERSİN ORAL'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İstanbul, Sarıyer Kısırkaya Plajı'nda denize girdikten sonra kaybolan 36 yaşındaki Ersin Oral'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

15 Temmuz 2024
DENİZDE KAYBOLAN ERSİN ORAL'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

 Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Kısırkaya Plajı'nda meydana gelen üzücü olayda, Ersin Oral ve arkadaşı Mustafa Günay (40) denize girdikten sonra güçlü akıntıya kapılarak gözden kaybolmuşlardı. O sırada sahilde bulunan Recep Kurban, arkadaşlarını kurtarmak için denize atlamış ancak dalgalar arasında kaybolmuştu.

 

 Jandarma arama kurtarma ekipleri, olayın ardından başlatılan arama çalışmalarında dün akşam saatlerinde Recep Kurban'ın cansız bedenine ulaşmıştı. Ersin Oral için ise Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından gün boyu süren aramalar sonuçsuz kalmıştı. Ancak bugün, arama çalışmaları sonucunda Ersin Oral'ın da cansız bedenine ulaşıldı.

 

 Ersin Oral'ın denize girdiği arkadaşı Mustafa Günay, boğulma tehlikesi geçirerek arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

 

 (KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.