İş Adamı Aktan Alar'dan Kapsamlı Kıbrıs Turu

 

12 Temmuz 2024
İş Adamı Aktan Alar'dan Kapsamlı Kıbrıs Turu

Kıbrıs'a yaptığı seyahatlerle tanınan ünlü iş adamı Aktan Alar , 11-14 Eylül 2024 tarihlerinde düzenleyeceği Kıbrıs turu hakkında detaylı bilgiler verdi. Alar, tur kapsamında Girne Beşparmak, Boğaz Şehitliği, Girne Yat Limanı , Kapalı Maraş, Gazi Mağusa, Lefkoşa ve Mavi Köşk gibi önemli noktaların ziyaret edileceğini belirtti.

Aktan Alar , "Girne Beşparmak turumuzu yapacağız. Bu turumuzda Boğaz Şehitliği, Beylerbeyi Köyü, Bellapais Manastırı, Karaoğlan Oğlu Şehitliği, Açık Hava Müzesi, Barış ve Özgürlük Anıtı, Yavuz Çıkartma Plajı ve Özgürlük Anıtı gibi yerleri gezeceğiz. Ayrıca Girne Kalesi'ni panoramik olarak göreceğiz ve sonrasında Girne Yat Limanı gezisi ve alışveriş için serbest zamanımız olacak," dedi. Alar, tur katılımcılarıyla bizzat ilgilendiğini ve tüm ihtiyaçlarına yardımcı olduğunu vurgulayarak misafirlerinin konforunu ve memnuniyetini ön planda tuttuğunu belirtti.

Alar, "Kıbrıs'ın sadece bir eğlence mekanı olmadığını, aynı zamanda zengin bir tarihe sahip olduğunu ve bu tarihin ön plana çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Turlarımızda eğlence elbette var, ancak genellikle tarihi mekanları ön plana çıkartıyoruz," diye ekledi.

Ayrıca Avrupa ve Asya turları da düzenlediklerini belirten Alar, "Turlarımız çok eğlenceli oluyor. Ek olarak, Yunanistan , İspanya , İtalya , Peru , Balkanlar , Orta Avrupa , Dubai , Mısır , Fas , İran , Yunan Adaları ve Arjantin gibi ülkelere turlarımız mevcut. Asya turları da düzenliyoruz. Ülke içerisinde ise günübirlik turlar düzenliyoruz. Bu sezon özellikle Karadeniz turları daha çok talep alıyor ve Cruise turlarında çok fazla talep var," dedi.

"Fiyatlarımızı oldukça makul düzeyde tutuyoruz," diyen Alar, "Ben ve ekibim, bütün misafirlerin memnuniyetini sağlamak için özenle çalışıyoruz," şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.