KONYA'DA FECİ KAZA: 2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ, 4 YARALI

Konya'da meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobildeki 2 çocuk yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Olay, Konya-Adana kara yolunda Ereğli istikametine seyreden Abdurrahman K. (29) yönetimindeki 45 NY 981 plakalı otomobilin İsmil Mahallesi yakınlarında refüje çarparak takla atması sonucu gerçekleşti. 

22 Haziran 2024
KONYA'DA FECİ KAZA: 2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ, 4 YARALI

ARAÇTAKİ İKİ KIZ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından araçta bulunan Kübra B. (3) ve Öykü B. (5) adlı iki kız kardeş olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Abdurrahman K. ile Selma K. (36), Melek K. (6) ve Büşra B. (24) ise kazada yaralandı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

(KAYNAK:AA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.