ANTALYA ANTKOOP'TA SEYİR HALİNDEKİ OTOBÜS YANDI: ŞOFÖR YOLCULARI HIZLA TAHLİYE ETTİ

Antalya'nın Antkoop bölgesinde dün meydana gelen olayda, seyir halinde olan bir otobüs aniden alev aldı. Şoförün dikkati ve hızlı müdahalesi sayesinde otobüsteki yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi. 

05 Haziran 2024
ANTALYA ANTKOOP'TA SEYİR HALİNDEKİ OTOBÜS YANDI: ŞOFÖR YOLCULARI HIZLA TAHLİYE ETTİ

 Saat 16.00 sıralarında Antkoop’ta meydana gelen olayda, Seyir halinde olan otobüsten aniden dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden şoför, otobüsü hemen yol kenarına çekerek durdurdu. Yolcuların panik yapmasını önlemek için hızlı ve sakin bir şekilde tahliye işlemini gerçekleştiren şoför, herkesin güvenli bir şekilde araçtan çıkmasını sağladı.

 Otobüs kısa sürede alevlere teslim oldu ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Yolcuların hepsi, şoförün soğukkanlılığı ve hızlı müdahalesi sayesinde yara almadan kurtuldu.

 

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi, ancak otobüsün teknik bir arızadan dolayı alev almış olabileceği üzerinde duruluyor

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.