HANIMAĞA TURAMEP AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Kısa adı TURAMEP olan Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri Platformu , Türkiye’nin geniş coğrafyasında faaliyet gösteren 60 Arabuluculuk Merkezi tarafından kurulan ulusal ve uluslararası Arabuluculuk Sivil İnisiyatif ve İşbirliği Topluluğu açılış programı düzenlendi. 

05 Haziran 2024
HANIMAĞA TURAMEP AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Hanımağa TURAMEP Açılış Programına Katıldı

 Kısa adı TURAMEP olan Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri Platformu,  Türkiye’nin geniş coğrafyasında faaliyet gösteren 60 Arabuluculuk Merkezi tarafından kurulan ulusal ve uluslararası Arabuluculuk Sivil İnisiyatif ve İşbirliği Topluluğu açılış programı düzenlendi.

 Program açılışına katılan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri Platformu (TURAMEP)’in açılış törenine katıldık.

 Mahkemelerin iş yükünü önemli ölçüde rahatlatacak, taraflar arasındaki uyuşmazlıkların çözümlemesi ve Arabuluculuk hizmetlerinin gelişmesine katkı sunacak olan TURAMEP’in hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

@turamep.tr

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.