HANIMAĞA TURAMEP AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI
Kısa adı TURAMEP olan Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri Platformu , Türkiye’nin geniş coğrafyasında faaliyet gösteren 60 Arabuluculuk Merkezi tarafından kurulan ulusal ve uluslararası Arabuluculuk Sivil İnisiyatif ve İşbirliği Topluluğu açılış programı düzenlendi.
Hanımağa TURAMEP Açılış Programına Katıldı
Kısa adı TURAMEP olan Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri Platformu, Türkiye’nin geniş coğrafyasında faaliyet gösteren 60 Arabuluculuk Merkezi tarafından kurulan ulusal ve uluslararası Arabuluculuk Sivil İnisiyatif ve İşbirliği Topluluğu açılış programı düzenlendi.

Program açılışına katılan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
Türkiye Arabulucular ve Arabuluculuk Merkezleri Platformu (TURAMEP)’in açılış törenine katıldık.

Mahkemelerin iş yükünü önemli ölçüde rahatlatacak, taraflar arasındaki uyuşmazlıkların çözümlemesi ve Arabuluculuk hizmetlerinin gelişmesine katkı sunacak olan TURAMEP’in hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
@turamep.tr
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Kaş’ta 85 bin hektarlık arkeolojik sit kararı iptal edildi

Antalya Serbest Bölgesi'nde ihracat büyüyor

Kars Valisi Ziya Polat, Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programına Katıldı

Burdur’da 1 milyon liralık ziynet eşyası dolandırıcılığı: 3 şüpheli tut…
Savunma Sanayii Başkanlığı 13 bilişim personeli alacak
