22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZ EMLAK GAYRİMENKUL’E ÖDÜL
27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle unutulmaz anlara sahne oldu. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirilirken, Emlak gayrimenkul sektöründen de dikkat çeken isimler ödüle layık görüldü.
Öz Emlak Gayrimenkul sahibi Ömer Özmen’de gecede ödül alan isimler arasındaydı. Emlak sektöründe Öz Emlak Gayrimenkul ile başarılı işlere imza atan Ömer Özmen sektördeki başarısını ödülle taçlandırdı. İşlerinin yoğunluğu sebebiyle geceye katılamayan Ömer Özmen’in yerine ödülünü DÜNKADER Başkanı Eylem İmir aldı.

Eylem İmir’e ödülünü, Şükriye Karaben ve CHP Antalya 22.Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk birlikte takdim etti.
Ömer Özmen, emlak sektörüne olan katkıları ve başarılı kariyeri ile bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu.
.png)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

BBP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Çiçek’ten Rektör Prof. Dr. Kamuran Ero…

Iğdır’da TIR dorsesinde 9 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

OGM duyurdu; Antalya ve Adana’daki yangınlar kontrol altında

Adalette 6 ayda kapsamlı dönüşüm: 40 faili meçhul dosya aydınlatıldı

Maltepe’de silahlı kavga: Yaralılar var, özel harekat ekipleri sevk edi…
