22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE TÜRSAB BÖLGE BAŞKANI RIZA PERÇİN’E ÖDÜL

27 Mayıs akşamı, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çekti. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirilirken, iş dünyasından da dikkate değer bir isim ödüle layık görüldü. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE TÜRSAB BÖLGE BAŞKANI RIZA PERÇİN’E ÖDÜL

 TÜRSAB Bölge Başkanı Rıza Perçin ödüle layık görülürken, ödülünü Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar takdim etti.

 Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bölge Başkanı Rıza Perçin, bu prestijli ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Perçin, TÜRSAB'ın turizm sektöründeki önemli rolünü ve ülke turizmine sağladığı katkılarıyla tanınıyor. Ayrıca, TÜRSAB'ın hem yönetim hem de denetim görevini üstlenerek seyahat acentelere’ nin belirli bir hizmet kalitesinde hizmet vermesini sağladığı, turizm alanında eğitimli yetişmiş personel yetiştirmek amacıyla kurduğu meslek lisesiyle de sektöre katkı sağladığı biliniyor.

 Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, ülke genelinde katkı sağlayan isimleri onurlandırarak, toplumda örnek oluşturan çalışmaları desteklemeyi amaçlarken, Bu yılki törende, turizm sektöründeki önemli isimlerden biri olan Rıza Perçin'in ödül alması, sektörün geleceği ve Türkiye'nin turizm potansiyeli açısından önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.