KAYSERİ'DE YOLDA YÜRÜYEN KADINI EŞEK ISIRDI: HAYVAN KORUMA ALTINA ALINDI

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, yoldan geçen 59 yaşındaki Esme D.'yi bir eşek vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdı. Olayın ardından Esme D. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, eşek ise zabıta tarafından koruma altına alındı. 

03 Mayıs 2024
KAYSERİ'DE YOLDA YÜRÜYEN KADINI EŞEK ISIRDI: HAYVAN KORUMA ALTINA ALINDI

 Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, Bünyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi.

 Olayın ardından eşek, çevredekiler tarafından ağaca bağlandı. Ancak, bu durumun sosyal medyada paylaşılması üzerine Bünyan Belediyesi ve Kayseri Hayvanları Koruma Derneği (KAYHAKDER) ekipleri harekete geçti. Eşek, zabıta ekipleri tarafından koruma altına alındı.

 Kayseri Hayvanları Koruma Derneği yetkilileri, eşeklerin genellikle etkilenmedikleri sürece saldırmadığını ve eşeğin bir sağlık sorunu olmadığını belirtti.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.