ANKARA'DA SOKAK ORTASINDA KADIN CİNAYETİ: BİR KADIN HAYATINI KAYBETTİ, BİR KADIN YARALANDI

Ankara'nın Sincan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda, bir kadın sokak ortasında bıçaklanarak hayatını kaybetti, bir kadın ise yaralandı. İsimleri açıklanmayan saldırgan, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

03 Mayıs 2024
ANKARA'DA SOKAK ORTASINDA KADIN CİNAYETİ: BİR KADIN HAYATINI KAYBETTİ, BİR KADIN YARALANDI

 Olayın detaylarına göre, S.K. (34) ile Edanur K. (28) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında S.K., Edanur K.'ya bıçakla saldırarak, boğazını ve vücudunun çeşitli yerlerini yaraladı. Araya girmeye çalışan, Nur G. isimli şahıs da bıçakla yaralandı.

 Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Edanur K. hayatını kaybetti. Nur G.'nin ise tedavi altında olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 Kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.