DÜNYA KADINLAR DERNEĞİ (DÜNKADER), AL-FAKHER LOKUM FABRİKASI'NDAKİ EMEKÇİ KADINLARI KUTLADI

 

01 Mayıs 2024
DÜNYA KADINLAR DERNEĞİ (DÜNKADER), AL-FAKHER LOKUM FABRİKASI'NDAKİ EMEKÇİ KADINLARI KUTLADI

Dünya Kadınlar Derneği (DÜNKADER), AL-FAKHER Lokum Fabrikası'nda çalışan emekçi kadınları 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla kutladı. İş kadını Şenay Hanım'a misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Kadınların iş gücüne katılımının önemine vurgu yaparak, emekçi kadınların hakları ve mücadeleleri üzerinde duran DÜNKADER, AL-FAKHER Lokum Fabrikası'nda çalışan kadınları ziyaret etti. Fabrikada çalışan emekçi kadınlarla bir araya gelen dernek üyeleri, onların emeğine ve katkılarına vurgu yaparak, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutladılar.

Dernek Başkanı Eylem İmir ayrıca, iş kadını Şenay Hanım'a da misafirperverliği için teşekkür etti. Fabrika çalışanlarının emeği ve çabalarıyla üretilen ürünlerin başarısında kadınların önemli bir rol oynadığını belirten Eylem İmir, kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları gerektiğini vurguladı.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutlayan Dünya Kadınlar Derneği, emekçi kadınların hak mücadelesinin devam ettiğine dikkat çekti ve onların daha iyi çalışma koşulları ve hak ettikleri değeri alabilmeleri için mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.