İKİ ÖĞRETMENDEN ACI HABER
Eskişehir'de biyoloji öğretmeni Elif Aslan (36) tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle, sınıf öğretmenliği yapan Ersin Dirisağlık (44) ise kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Biyoloji öğretmeni olan ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilen Elif Aslan’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi İzmir’de gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’ndeki 24 Kasım İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Ersin Dirisağlık ise kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Dirisağlık’ın yarın öğle namazının ardından Yörük Karacaören Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.
Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler için başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan Mesaj’da “Elif öğretmen tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşmüştür. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsa ağlığı diliyoruz. 24 Kasım İlkokulu sınıf öğretmenimiz Ersin Dirisağlık da vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.
(KAYNAK DHA)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

11 aylık Büşra için aramalar sürüyor: 10 kişi gözaltında

21 ilde siber suç operasyonu: 150 şüpheli yakalandı

Sebze ve meyve ticaretinde fiyat ve belge oyunu iddiası

Kozinoğlu soruşturmasında Raci Şaşmaz'ın ifadesi ortaya çıktı

Gülistan Doku soruşturmasında 4 tutuklama daha
