SANATSEVERLER, ULUSLARARASI RESİM ÇALIŞTAYI’NDA BULUŞTU
Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Resim Çalıştayı sanatseverleri Dokumapark’ta buluşturdu. Çalıştaya yurtiçi ve yurtdışından 25 sanatçı katıldı.
Sanata ve sanatçıya büyük önem veren Kepez Belediyesi, Antalyalıları sanatın birleştirici ikliminde bir araya getirdi. Kepez Belediyesi’nin Uluslararası Resim Çalıştayı sanatseverleri Dokumapark’ta buluşturdu. Modern Sanatlar Galerisi bahçesindeki doğanın eşsiz iklimi, sanatın eşsiz güzellikleriyle birleşti.
Yurtiçi ve yurtdışından 25 sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştay da kara kalemler, fırçalar, boyalar konuştu. 1 Ekim tarihine kadar devam edecek Uluslararası Resim Çalıştayı, 10.00 ile 20.00 saatleri arasında çalışmalarını yürütüyor.

Etkinlik küratörlüğünü Zübeyde Yavuz’un gerçekleştirdiği çalıştay da, sanatçıların emek emek ilmek ilmek tuvale işledikleri birbirinden kıymetli eserler, çalıştayın tamamlanmasıyla sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Kültür ve sanat adası Dokumapark’taki sanatın birleştirici atmosferinde gerçekleştirilen eserleri ortaya çıkaran sanatçılarda Antalyalıların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, sanatçıların çalışmalarını yakından izleme imkanı buldu.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

OSMANLI TÜRK MUTFAĞI AGORA’DA: ANNE ELİ LEZZETİ, UYGUN FİYAT, GÜLER YÜZ…

Fon soruşturmasında 46 tüzel kişi, 18 fon ve 42 kişinin malvarlığı dond…

Sıfır Atık 9 yaşında: 90 milyon ton atık geri kazandırıldı

81 ilde düzensiz göç denetimi: 19 organizatör yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana dilimiz büyük bir medeniyet birikimini barın…
