Kayıp olarak aranan şahsın ormanlık alanda cesedi bulundu
Antalya’da 17 Aralık tarihinden buyana kayıp olan oto tamir ustası Mehmet Nur’un (46) Döşemealtı ilçesi Güver Uçurumu ormanlık alanda cansız bedeni bulundu.
Antalya’da 17 Aralık tarihinden buyana kayıp olan oto tamir ustası Mehmet Nur’un (46) Döşemealtı ilçesi Güver Uçurumu ormanlık alanda cansız bedeni bulundu.
Evli ve 3 çocuk babası Nur’un cinayete kurban gidip gitmediği adli tıp kurumu raporunu ardından belli olacak. Eski sanayi sitesinde oto tamir ustası Mehmet Nur, 17 Aralık tarihinde bir anda ortadan kayboldu. Ailesi ve yakınları Nur’u her yerde aradı. Ancak ulaşamadı. Polise kayıp başvurusunda bulundu.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Güver Uçurumunda çam ağacının altında ceset gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine gide ekipler cesedin 17 Aralık tarihinden bulana kayıp olan Mehmet Nur'a ait olduğunu belirledi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

OSMANLI TÜRK MUTFAĞI AGORA’DA: ANNE ELİ LEZZETİ, UYGUN FİYAT, GÜLER YÜZ…

Fon soruşturmasında 46 tüzel kişi, 18 fon ve 42 kişinin malvarlığı dond…

Sıfır Atık 9 yaşında: 90 milyon ton atık geri kazandırıldı

81 ilde düzensiz göç denetimi: 19 organizatör yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana dilimiz büyük bir medeniyet birikimini barın…
