Kumluca ve Finike'de kış hazırlığı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ve Finike'ye bağlı mahallelerde tarımsal sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı.
![Kumluca ve Finike'de kış hazırlığı, System.String[]](https://foto.sondakika.com/haber/2020/12/01/kumluca-ve-finike-de-kis-hazirligi-13771134_osd.jpg)
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ve Finike'ye bağlı mahallelerde tarımsal sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı. Kış aylarında tarım arazilerinde su taşkınlarını önlemek amacıyla yapılan çalışma kapsamında 150 kilometrelik kanal temizliği yapılacak.Kış aylarının gelmesiyle birlikte harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kumluca ve Finike'ye bağlı mahallelerde tarımsal sulama kanallarında temizlik çalışması yapıyor. Şiddetli yağışlarda tarım arazilerinde su taşkınlarının yaşamaması için Kumluca'nın Salur, Hızırkahya, Göksu, Kavak, Hacıveliler, Karşıyaka ve Beykonak Mahallelerinde tarımsal sulama kanalları temizleniyor. Kumluca'da çalışmaların tamamlanmasının ardından Finike'nin Hasyurt ve Sahilkent Mahallelerinde temizliğe devam edilecek. Kumluca ve Finike'de toplamda 150 kilometrelik kanal temizliği yapılması hedefleniyor.



Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Antalya’nın lezzet duraklarına Gold Town güvencesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ ÇEVRE VE SÜRDÜRÜLE…

Başkan Kotan zabıtalarla denetime çıktı

Kepez zabıtası kaybolan bir cüzdanı değil, bir hatırayı sahibine ulaştı…
