İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Papa Francis'in Doğu Akdeniz çağrısına destek

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan kriz için diyalog ve barışçıl çözüm çağrısında bulunan Papa Francis'e destek verdi. 

31 Ağustos 2020
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Papa Francis'in Doğu Akdeniz çağrısına destek

 
Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan krizle ilgili "Diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısında bulunuyorum" diyen Papa Francis'e İletişim Başkanı Fahrettin Altun'da "Papa Francis'in Doğu Akdeniz hakkındaki açıklamalarını memnuniyetle kaşıyorum" diyerek karşılık verdi.
 
"AKDENİZ BİR BARIŞ VE İSTİKRAR DENİZİ OLMALIDIR"
 
Altun'un açıklamaları şu şekilde "Papa Francis'in Doğu Akdeniz hakkındaki açıklamalarını memnuniyetle karşılıyorum. Yunanistan'a hukuka riayet etmeleri çağrısında bulunuyoruz. Akdeniz bir barış ve istikrar denizi olmalıdır"
 
PAPA NE DEMİŞTİ
 
Papa Francis de krizle ilgili şu açıklamayı yapmıştı "Doğu Akdeniz bölgesindeki gerilimleri endişeyle takip ediyorum ve o bölge halklarının barışını tehdit eden çatışmaları çözmek için yapıcı diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısında bulunuyorum"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.