Berat Albayrak'ın anlattığı fıkra konuk olduğu canlı yayına damga vurdu

NTV canlı yayınına konuk olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ülkenin doğal kaynaklarının bundan sonra birilerine peşkeş çekilmeyeceğini vurgularken anlattığı fıkra canlı yayına damga vurdu. 

26 Ağustos 2020
Berat Albayrak'ın anlattığı fıkra konuk olduğu canlı yayına damga vurdu

 
Dün akşam NTV canlı yayınına konuk olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ülkemizdeki doğal rezervlerin 83 milyonun ortak malı olduğunu belirtti. Albayrak, bu açıklaması sonrası konuyu anlattığı fıkra ile de taçlandırdı.
 
Ülkenin doğal kaynaklarının bundan sonra birilerine peşkeş çekilmeyeceğini belirten Bakan Albayrak, şu ifadeleri kullandı: "Hani meşhur bir fıkra vardır biliyorsunuzdur. İki âmâ dolma yiyormuş. Biri demiş ki 'Ne o ikişer ikişer götürüyorsun' demiş. Öbürü de 'Yok, bir tane yiyorum' demiş. İlk konuşan da 'Haa ben ikişer tane yiyorum da sen de öyle yapıyorsun sandım' demiş."
 
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
 
Bakan Albayrak'ın anlatmış olduğu fıkra dün gece sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.