Çocukların kavgası, aile kavgasına dönüştü. Polisler kavgayı, havaya ateş açarak ayırabildi!

Diyarbakır'da, iki çocuk arasında çıkan kavgaya aileler de dahil oldu. Polis ekiplerinin havaya ateş açmasıyla kavga sona erdi. 

25 Ağustos 2020
Çocukların kavgası, aile kavgasına dönüştü. Polisler kavgayı, havaya ateş açarak ayırabildi!

 
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, iki çocuk arasında çıkan ve kısa sürede ailelerinin de dahil olduğu kavgayı, polis havaya uyarı ateşi açarak sonlandırdı.
 
ÇOCUKLARIN TARTIŞMASINA AİLELER DE DAHİL OLDU
 
Olay anı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay, dün merkez Kayapınar ilçesindeki Fırat Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı sitede oturan 2 çocuk arasında bilinmeyen nedenle sözlü tartışma çıktı. Çocukların tartışmasına aileleri de dahil olmasıyla olay kavgaya dönüştü. Aralarında kadınlarında bulunduğu grubun kavgasını görenler, polis ekiplerine ve sağlık görevlilerine ihbarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.