Antalya'da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 4 Şahıs Tutuklandı

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 4 Şahıs Tutuklandı 

16 Temmuz 2020
Antalya'da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 4 Şahıs Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

13 Temmuz 2020 günü gerçekleştirilen (13) operasyonda (13) şüpheli şahıs yakalanmış, toplam daralı (353,5) gram esrar/skunk, daralı (1,6) gram eroin, daralı (0,7) gram kokain, daralı (107,8) gram metamfetamin, daralı (0,88) gram ve (14) adet kâğıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, (1) adet sentetik ecza hap, (8) kök kenevir bitkisi, (3) adet hassas terazi, (1) adet tabanca, (26) adet fişek ve (13.370) TL para ele geçirilmiştir.

 



İşlemleri tamamlanan (4) şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.