Anadolu Birliği Partisi farkındalık yaratmaya devam ediyor

Anadolu Birliği Partisi, Huawei ve Microsof’ta açılan davada, var olmak ve birlikte yaşamak için müdahil oldu. 

13 Temmuz 2020
Anadolu Birliği Partisi farkındalık yaratmaya devam ediyor

Anadolu Birliği Partisi, Antalya 1. Tüketici Mahkemesi’nde, bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek ve müdahil olmak için , bugün saat 14.00’da Antalya Adliyesi önünde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın yaptığı basın toplantısında şu cümlelere deyindi; ‘’Dünyadaki tüm canlıları bekleyen tehlike açıkçası 5G teknolojileridir. Ülkemizde de dünyada en çok tanınan kentler arasında bulunan Antalya’da açılan bu dava ile Türk Milleti’nin kobay olarak kullanılmasının önünün kesilmek istenmesi, partimizde heyecan yaratmıştır. İnsan sağlığına verdiğimiz değerin ölçüsü, insan ve ülke sevgimiz ile bir araya gelince davaya müdahil olmanın zorunluluğunu ortaya çıkartmıştır. Bu dava insanlığın var olma ve birlikte yaşama davasıdır.’’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.